Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ –ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ


 Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Γερακίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους στις 23 Ιανουαρίου 2012 στον χώρο του σχολείου . Την πίττα ευλόγησε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ.κ. Θεόκτιστος μαζί με τον αιδεσιμότατο πατέρα Ιωάννη Χαραμή. Μετά το πέρας της ευλογίας της πίττας ο Θεοφιλέστατος κ.κ. Θεόκτιστος μίλησε σε εκπαιδευτικούς ,γονείς και παιδιά με ιδιαίτερη αγάπη και παρότρυνε όλους να προσπαθούν όσο μπορούν περισσότερο, από την δική του σκοπιά ο καθένας, ώστε να επιτυγχάνεται πάντα το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα ως προς την πρόοδο των μαθητών.
Κατόπιν πήρε τον λόγο η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου κ. Ευγενία Λάμπρου και μίλησε εκ μέρους και των δύο Συλλόγων και αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο κ.κ. Θεόκτιστο για την παρουσία στο Γεράκι και του πρόσφερε εκ μέρους των γονέων ένα βιβλίο με τις αγιογραφίες των βυζαντινών εκκλησιών του Κάστρου του Γερακίου ως ενθύμιο της επισκέψεως του στο Γυμνάσιο –Λύκειο Γερακίου. Τυχερή της ημέρας ήταν η μαθήτρια Άννα Κουρτέση όπου κέρδισε το φλουρί.
Τέλος ο Θεοφιλέστατος κ.κ. Θεόκτιστος ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου από τον Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Αντώνιο Χριστοφοράκο και την Διευθύντρια του Λυκείου κ. Παναγιώτα Κρητικάκου όπου έμεινε έκπληκτος από τις υποδομές του Γυμνασίου-Λυκείου Γερακίου και περισσότερο στο ότι το κτίριο είναι δωρεά ευεργετών και μέχρι σήμερα όλοι οι σύλλογοι του χωριού προσφέρουν ότι μπορούν για την βελτίωση του και την καλύτερη λειτουργία του.



Εκ των Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *