Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της 3ης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και στο γεμάτο από κόσμο καφέ "Ανάκτορο", στο Γεράκι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της 3ης  πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών,  την Κυριακη το απογευμα.


Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος, πατήρ Ιωάννης Χαραμής, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη και στο ΔΣ του συλλόγου.
Η προεδρος του συλλόγου κα Ανθή Σαράντη, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και μετέφερε τις ευχές εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσίασε μια σύντομη ανασκόπηση των πλουσιων δραστηριοτήτων του συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε: εορταστικές εκδηλώσεις, χορους, μουσικές και θεατρικές παραστασεις, αλογοδρομιες και τουρνουά σκάκι, εκδρομές και επισκέψεις.  Επίσης παρουσιάστηκε το νέο Ημερολόγιο 2012 του Συλλόγου, που περιέχει παλιές, σπάνιες φωτογραφίες του Γερακίου. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε γιγαντοοθόνη προβάλλονταν φωτογραφίες από στιγμες του 2011, από διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου.
Το ραντεβού ανανεώθηκε με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγο για το μηνα Φεβρουάριο, οπότε έχουν προγραμματιστεί: Παιδική θεατρική παράσταση, Γενική Συνέλευση, Παρουσιαση Βιβλίου, αποκριάτικος χορός και καρναβάλι...
Το παρόν και τις ευχές τους εδωσαν: η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλιου του Δήμου Ευρώτα κα Ελένη Δεντάκου, οι Αντιδημαρχοι κκ Νίκη Χρήστου, Ηλίας Παναγιωτακάκος και Παναγιώτης Παυλάκης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κκ Παναγιωτης Αργυρίου και Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου, και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γερακιου, ΔΕ Γερονθρών, κος Νίκος Σακελλαρίου. Επίσης εκπρόσωποι όλων των  συλλόγων του Γερακίου.

Ο σύλλογος πρόσφερε σε όλους καφέ , αναψυκτικά  και βασιλόπιτα. Η τυχερή που βρήκε το "φλουρί" ήταν η κα Χρυσούλα Μανούσου - Ζάχου, που κερδισε ένα διακοσμητικο απο φυσητο γυαλι.
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρων ευχεται σε ολους Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *