Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Γερακίου έκοψε την Πίτα του

Μέσα σε εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου έκοψε την 7η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 Ιανουαρίου 2012 (Ημέρα των Θεοφανείων) στο καφενείο του κ. Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου. Παρευρέθησαν ο Αιδεσιμότατος Ιωάννης Χαραμής, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Τσιμπίδης και κ. Παναγιώτης Αργυρίου, οι πρόεδροι των συλλόγων του Γερακίου και πλήθος κόσμου.
Μετά την ευλογία της πίτας από τον Αιδεσιμότατο, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του Συλλόγου κατά το έτος 2011 και τόνισε ιδιαίτερα ότι με συλλογική προσπάθεια και ομοψυχία θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας. Επίσης ευχές έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Παναγιωτακάκος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφερε σε όλες τις οικογένειες που παρευρέθησαν από ένα αναμνηστικό δώρο, όπως επίσης κέρασε τα αναψυκτικά και τους καφέδες σε όλους τους παριστάμενους και για το τέλος είχε φροντίσει να έρθει ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του και να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ευχόμαστε χαρούμενη κι ευτυχισμένη χρονιά…!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *