Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μικρή υποχώρηση του χιονιά την Τετάρτη αλλά επαναφορά την Πέμπτη

Το site μας για τον καιρό και όχι μόνο: Stairway.gr

Μάθετε για τον καιρό: GIOMET

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε για την Τετάρτη και περιορισμό των φαινομένων στα ανατολικά. Από Τετάρτη βράδυ επανέρχονται οι χιονοπτώσεις αλλά λίγο πιο ψηλά απ' ό,τι την Τρίτη.

Την Πέμπτη οι χιονοπτώσεις και το χιονόνερο θα επηρεάσει κυρίως τα αντολικά. Οι ΒΔ άνεμοι αυτές τις μέρες θα κυμανθούν από 6 έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Ενδεικτικά:

ΑΘΗΝΑ

Οι εξάρσεις των χιονοπτώσεων ακόμα και μέσα στην πόλη που είχαμε την Τρίτη θα υποχωρήσουν την Τετάρτη. Από το βράδυ της Τετάρτης χιονόνερο θα σημειώνεται στα πεδινά και χιόνι πάνω από 600-700μ αρχικά, αλλά μέσα στη νύχτα πάνω από 400μ.

Την Πέμπτη τα χιόνια θα εντοπίζονται πάνω από 300μ με μικρή πιθανότητα για λίγες νιφάδες πιο χαμηλά. Από την Πέμπτη το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση. Παρασκευή και Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασίες από 6 έως 16 βαθμούς.

ΛΑΚΩΝΙΑ

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και ανοίγματα του καιρού θα έχει η Λακωνία την Τέταρτη, χωρίς να λείπει η πιθανότητα για λίγες βροχές και χιόνια στα ορεινά. Όμως προς το βράδυ αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις πάνω από 500-600μ και χιονόνερο στα πεδινά, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει ξανά.

Την Πέμπτη ειδικά το μεσημέρι θα έχουμε χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια ίσως λίγο πιο χαμηλά. Από Παρασκευή βελτίωση του καιρού με ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο.

ΓΕΡΑΚΙ

Οι νιφάδες που έπεσαν την Τρίτη το απόγευμα και το βράδυ θα δώσουν τη θέση τους σε βροχή ή χιονόνερο τις επόμενες μέρες κατά διαστήματα και κυρίως από Τετάρτη βράδυ έως Πέμπτη απόγευμα κατά περιόδους.

Χιόνια θα έχουμε σίγουρα στον Κοσμά αλλά και πιο χαμηλά, κυρίως την Πέμπτη. Τα φαινόμενα θα είναι γενικώς ασθενή. Ο βοριάς θα είναι ισχυρός, αλλά για το Γεράκι όχι κάτι το εντυπωσιακό. Προσοχή στον παγετό αν ξαστερώσει για λίγο αυτές τις νύχτες. Από Παρασκευή πάντως έρχεται κι εκεί καλός καιρός.

ΜΕΤΕΩΠΟΡΕΙΑ (Κλικάρετε παρακάτω):

http://forecast.uoa.gr/LINKS/SKIRON/skiron.php?field=zoomrain&lan=en

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *