Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

"ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ" ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το site μας για τον καιρό και όχι μόνο: Stairway.gr

Τα νέα για τον καιρό: giomet.blogspot.com

ΓΕΡΑΚΙ

Η "μετεωρολογική βόμβα" που θα επισκεφθεί αύριο 6/2 τη χώρα μας θα τα έχει όλα. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους, χιόνια, ακόμα και χαλάζι. Στο Γεράκι το πιθανότερο για τη Δευτέρα είναι η έντονη καταιγίδα να έρθει  το απόγευμα. Δε θα λείψουν οι βροχές έως το τέλος της εβδομάδας με χιόνια στα ορεινά (Πάρνωνα, Ταύγετο) ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο από Τετάρτη έως Παρασκευή. Πιθανή χιονόπτωση θα έχουμε και μέσα στο Γεράκι και μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να το πιάσει κυρίως την Πέμπτη το πρωί..

ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ

Έντονες βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και από το βράδυ της Δευτέρας στα πεδινά της βόρειας Ελλάδας. Γενικά από Ν διευθύνσεις οι άνεμοι 9-10 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο. Θερμοκρασία ενδεικτικά για την Αθήνα 10-15 βαθμούς Κελσίου.

 ΧΑΡΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά αλλά και στα πεδινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας με χιονόστρωση στα βόρεια προαστια και νιφάδες ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας για λίγο. Πτώση της θερμοκρασίας με 2-7 βαθμούς για την Αθήνα. Άνεμοι από Β γενικά διευθύνσεις έως 8-9 μποφόρ κυρίως στο Αιγαίο.

ΧΑΡΤΗΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σταδιακή απομάκρυνση του έντονου κρύο από το Σάββατο με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και στα δυτικά. Πιθανή έλευση κρύου ξανά μετά τις 15, περίπου 17-18 του μήνα. Κρύο φαίνεται να έχουμε και μετά τις 20 του μήνα. Γενικώς αρκετά ψυχρός ο χειμώνας που διανύουμε, κυρίως για τη βόρεια Ελλάδα.

ΜΕΤΕΩΠΟΡΕΙΑ (Κλικάρετε παρακάτω):

http://forecast.uoa.gr/LINKS/SKIRON/skiron.php?field=zoomrain&lan=en


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *