Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τοπικές βροχές μέχρι την Τετάρτη και κρύο από την Τσικνοπέμπτη

Το site μας για τον καιρό και όχι μόνο: Stairway.gr

Για να...περνάτε τον καιρό σας: giomet.blogspot.com

ΓΕΡΑΚΙ

Βροχές θα έχουμε στο χωριό μας κατά διαστήματα τη νέα εβδομάδα με ήπιο έως μέτριο χαρακτήρα, με μικρότερη πιθανότητα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι από Ν διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Την Παρασκευή το κρύο θα φθάσει και στο Γεράκι με χιόνια στα ορεινά και πιθανότητα χιονόβροχου στο χωριό, δηλαδή νιφάδες και βροχή μαζί. Ο ΒΔ άνεμος θα είναι ενισχυμένος κυρίως στις γειτονιές που βλέπουν προς τον Ταύγετο. Παγετό ενδέχεται να έχουμε το Σαββατοκύριακο.

ΑΘΗΝΑ

Λίγες βροχές κατά περιόδους Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με ΝΔ ανέμους έως 5 μποφόρ και θερμοκρασίες 7-13 βαθμούς. Από Πέμπτη πτώση θερμοκρασίας με πιθανότητα λίγου χιονιού ή χιονόνερου σε βόρεια προάστια και ορεινά, καθώς και βροχής στα πεδινά  την Πέμπτη το βράδυ. Άνεμοι ΒΔ  έως 7 μποφόρ. Από Σαββατοκύριακο μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, υποχώρηση των φαινομένων και ασθενείς άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και χιόνια στα ορεινά. Καλές θερμοκρασίες με νοτιάδες αλλά δυτικούς από την Τετάρτη και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα δυτικά και βόρεια.

 ΧΑΡΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

  ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ψυχρή εισβολή εξπρές με βροχές και χιόνια κυρίως στα δυτικά και βόρεια την Πέμπτη και με λίγα χιόνια κυρίως στα ανατολικά την Παρασκευή. Την Παρασκευή επιπλέον, θα έχουμε λίγες βροχές στα νότια και ισχυρούς Β-ΒΔ ανέμους έως 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο και 7 στο Ιόνιο.

ΧΑΡΤΗΣ ΥΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ
 

ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΡΥΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 


Βελτίωση του καιρού με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως τη μέρα και λίγα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά. Παγετός λόγω της ξαστεριάς σε πολλές περιοχές. Ασθενείς άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων έως και νηνεμία τοπικά.


ΔΕΥΤΕΡΑ


Ασθενείς βροχές κυρίως στη Μακεδονία, την Αττική, σε περιοχές της Πελοποννήσου και στα νησιά του Αιγαίου. Θερμοκρασίες ενδεικτικά για την Αθήνα από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι Ν ασθενείς.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Βροχές ενδέχεται να έχουμε το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου, λόγω βαρομετρικού χαμηλού από την Ιταλία, το οποίο μπορεί να φέρει στην περιοχή μας και κρύο από τα βόρεια. Θα δείξει αν θα μας επηρεάσει..

ΜΕΤΕΩΠΟΡΕΙΑ (Κλικάρετε παρακάτω):

http://forecast.uoa.gr/LINKS/SKIRON/skiron.php?field=zoomrain&lan=en


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *