Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τέρμα τα αστεία, έρχεται Χειμώνας. Τα Χριστούγεννα τι καιρό φαίνεται να έχει?

Ρίξε μια ματιά:  http://stairway.gr/

http://giomet.blogspot.com/

Η επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή θα είναι πρόσκαιρη, καθώς θα περάσει ασθενές ψυχρό μέτωπο από τη χώρα μας γρήγορα.

Όμως, σταδιακά από το Σάββατο 17/12 και για πολλές μέρες, έως τα Χριστούγεννα τουλάχιστον, θα έχουμε σοβαρή επιδείνωση του καιρού με θυελλώδεις ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και αρκετές βροχές και καταιγίδες.

Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και από την άλλη βδομάδα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες με χάρτες και περισσότερα επιβεβαιωμένα στοιχεία.

Όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ένα κρύο και μάλλον βροχερό ή λευκό διήμερο 24-25/12. Θα δείξει..

ΓΕΡΑΚΙ

Οι πολυπόθητες βροχές που τόσο αναμένουμε στο χωριό μας θα έρθουν με την νέα επιδείνωση του καιρού αρχικά την Παρασκευή και αργότερα από το Σαββατοκύριακο. Τα ποσά την επόμενη εβδομάδα φαίνεται να είναι αρκετά και θα αναπληρώσουν το νερό που δεν έπεσε το Φθινόπωρο. Επιπλέον, θα σημειωθούν και καταιγίδες καθώς ψυχρά μέτωπα θα περνούν πάνω από την Πελοπόννησο. Χιόνια θα έχουμε και στα δυο βουνά μας, με τα υψόμετρα να κατεβαίνουν όσο θα περνάνε οι μέρες, φτάνοντας σε σημείο λίγο μετά τις 20/12 να έχουμε νιφάδες και στα πολύ χαμηλά. Όλα με κάθε επιφύλαξη γιατί ακόμα έχουμε πολλές μέρες, αλλά και τα Χριστούγεννα φαίνεται να είναι με βροχές, κρύο και χιόνια. Να παρακολοθείτε τις εξελίξεις του καιρού που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον στα:

http://giomet.blogspot.com/

http://stairway.gr/en/14/KAIROS/

Κρύα η νέα εβδομάδα σταδιακά μετά τις 18/12

Πολλές βροχές μετά τις 17-18/12


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *