Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Υγρασία, ασθενείς άνεμοι και κάποιες βροχές

Για να περνάς...τον καιρό σου:  http://giomet.blogspot.com/

Σε ανεβάζει: http://stairway.gr/

Η εβδομάδα που μας καλωσορίζει από αύριο Δευτέρα 12/12, θα χαρακτηρίζεται από ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους, αυξημένη σχετική υγρασία και τοπικές ομίχλες ακόμα και στην Αθήνα. Η θερμοκρασία γενικώς αμετάβλητη από 10 έως 18 βαθμούς ενδεικτικά για την Αθήνα, σε επίπεδα που επιβάλλονται από τους νοτιάδες.

Βροχές περιμένουμε Δευτέρα και Τρίτη στη δυτική Ελλάδα από Κέρκυρα έως Μεσσηνία με μεγάλα ποσά βροχής στην Ήπειρο. Βροχές θα έχουμε και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η Αθήνα ίσως να έχει μια ψιχάλα την Τετάρτη. Από την Πέμπτη το βράδυ όμως, θα επηρεάσει τη χώρα μας βαρομετρικό χαμηλό από τα νοτιοδυτικά και θα φέρει έως την Παρασκευή το βράδυ κάποιες διάσπαρτες βροχές σε ολόκληρη τη χώρα και χιόνια στα βόρεια ορεινά πάνω από τα 1200μ, στα κεντρικά πάνω από 1500μ και στα νότια πάνω από 1800μ.

ΓΕΡΑΚΙ

Στο χωριό μας θα έχουμε πιθανότητα για ψιχάλα Δευτέρα και Τρίτη και βροχή την Παρασκευή. Πολλές βροχές αναμένονται από την άλλη Δευτέρα 19/12, με κάθε επιφύλαξη πάντα. Η θερμοκρασία καλή και οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Το βράδυ και νωρίς το πρωί είναι πιθανή η εμφάνιση αραιής ομίχλης και μυρωδιάς καπνού από τα τζάκια και τις φωτιές των κλαριών. Ο καπνός με αυτές τις μετεωρολογικές συνθήκες δεν εξαπλώνεται πολύ κι έτσι είναι αισθητή η παρουσία του και στο χωριό μας.

Βροχές στη Δυτική Ελλάδα την Τρίτη το μεσημέρι
 

Βροχές σε ολόκληρη τη χώρα την Παρασκευή το μεσημέρι

Περισσότερες βροχές αναμένονται από την άλλη Δευτέρα και μάλιστα με τα σημερινά στοιχεία φαίνεται να έρχονται πολλές βροχές έως τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *