Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Δημοσίευση σχολίων και δεοντολογία στο διαδίκτυο

Είναι γνωστό ότι ένα από τα χαρακτηριστικά  των ιστολογίων (blogs) είναι η διαδραστικότητα, δηλαδή η δυνατότητα διατύπωσης απόψεων από τους χρήστες - αναγνώστες με τη μορφή σχολίων. Καθώς η ελευθερία του λόγου σήμερα μας είναι δεδομένη, κάτι που στην εποχή των μέσων (ΜΜΕ) και του διαδικτύου έχει μετατραπεί σε κυριαρχία της φημολογίας και της παραπληροφόρησης, γίνεται επιτακτική η ανάγκη τήρησης κάποιον βασικών κανόνων δεοντολογίας.
Επειδή λοιπόν το ιστολόγιό μας θέλει να σέβεται τον εαυτό του, τον σύλλογο και τον κόσμο που εκφράζει, αλλά και τους "αναγνώστες" του..:
α) Φιλοξενεί μόνο  επώνυμα άρθρα
β) Παρομοίως γίνονται δεκτά και δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια.
γ) Αναφέρουμε τις πηγές μας, σε περίπτωση αναδημοσίευσης.
δ) δεν δημοσιεύονται σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο .

Τα επώνυμα σχόλια ή άρθρα αφορούν τις απόψεις των σχολιαστών ή αρθρογράφων και φυσικά εκφράζουν τους ίδιους και δεν αποτελούν κατ' ανάγκην απόψεις του Συλλόγου και των διαχειριστών. Τα μη-επώνυμα αφορούν τους διαχειριστές.
Ευχαριστούμε όσους επισκέπτονται τη σελίδα μας, είτε για να πάρουν πληροφορίες για τον τόπο μας, είτε για να ενημερωθούν για τις δραστηριότητές μας, αλλά και για  τα πολιτιστικά και όχι μόνο συμβάντα.
Τα στατιστικά μας δίνουν 17.210 επισκέψεις μέσα σε 16 μήνες, δηλαδή  36 επισκέψεις την ημέρα!
Ευχαριστούμε όσους συνεργάζονται μαζί μας, είτε στέλνοντας άρθρα, ευχές, φωτογραφίες και δελτία τύπου προς δημοσίευση είτε διατυπώνουν τις απόψεις τους μέσω σχολίων. Το "γραμματοκιβώτιό" μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  politistikos.geron@gmail.com περιμένει πρόθυμα άρθρα, απόψεις και προτάσεις! Ευπρόσδεκτη η συνεργασία οποιουδήποτε θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει, στο σύλλογο, στο χωριό, ή απλά και μόνο σε αυτό το ιστολόγιο.



Οι Διαχειριστές



Σαράντη Α.

Σταματόπουλος Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *