Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Οι μαθητές όλων των σχολείων του Γερακίου: Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αποχαιρέτησαν τις αίθουσες, τα θρανία τους, τους συμμαθητές και τους δασκάλους και καθηγητές τους, δίνοντας ραντεβού για το Σεπτέμβρη।
Οι τελευταίες ημέρες και οι αποχαιρετισμοί, συνοδεύτηκαν από ωραίες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις:
Οι 35 λιλιπούτειοι μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, έδωσαν μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση στην αυλή του σχολείου τους, με τίτλο " Τα καλλιστεία των εποχών", και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους φίλους τους!































Οι μαθητές του Δημοτικού παρουσίασαν πολύ ωραία θεατρικά, καθώς και μουσική και χορευτική παράσταση.
Οι μαθητές του Γυμνασίου, πριν την έναρξη των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, παρουσίασαν τις εργασίες που είχαν πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και είχαν να κάνουν με : Τους κανόνες της υγιεινής διατροφής (στο μάθημα των Αγγλικών), την Ιστορία της Βιολογίας, της Φυσικής (Ηλεκτρισμού) και της Χημείας ("Ανακάλυψη Χημικών στοιχείων"), στα αντίστοιχα μαθήματα।
Στο τέλος, ομάδα μαθητών έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς, προβάλλοντας φωτογραφίες από τη σχολική ζωή: εκδρομές - επισκέψεις, σχολικές γιορτές και λοιπές εκδηλώσεις, αθλητικές δραστηριότητες και συμμετοχές σε πρωταθλήματα।



























Οι μαθητές του Λυκείου, δεν έκαναν εκδηλώσεις, καθώς ήταν απορροφημένοι στις εξετάσεις τους, ειδικά οι μαθητές της Γ' Λυκείου, οι οποίοι, με τη βοήθεια των καθηγητών τους έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα, με σκοπό να μπουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις। Οι βαθμολογίες μόλις αναρτήθηκαν στους πίνακες, και οι μαθητές καλούνται να επιλέξουν τις σχολές της προτίμησής τους।
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά।

Το Γυμνάσιο θα είναι ανοικτό, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε δεύτερη Πέμπτη (δηλαδή 8/7, 22/7,5/8, 19/8) , ενώ το Λύκειο Γερακίου κάθε Πέμπτη, τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *