Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο καιρός στις εκλογές

Επισκεφθείτε το site μας: Stairway.gr
Μάθετε για τον καιρό: GIOMET

ΓΕΡΑΚΙ

Οι κάλπες στο δημοτικό σχολείο θα περιμένουν την Κυριακή μετά από μία "καυτή" πολιτικά και καιρικά εβδομάδα, να δεχτούν τις ψήφους των Γερακιτών.

Ο καιρός αυτός είναι περισσότερο καλοκαιρινός παρά Μαγιάτικος και θα μας ζεστάνει αρκετά για τουλάζιστον μια εβδομάδα ακόμα. Την Παρασκευή υπάρχει πιθανότητα για μπόρα από τον Πάρνωνα.

ΓΕΝΙΚΑ

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες η θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα και δε λέει να σταματήσει. Έτσι, ο καιρός θυμίζει Ιούνιο και πολλοί την Πρωτομαγιά έτρεξαν στις κρύες ακόμα θάλασσες.

Η ζέστη θα διατηρηθεί μια βδομάδα με δέκα μέρες ακόμα, με θερμοκρασίες που θα φθάνουν τους 30 βαθμούς το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και κυρίως στις ευπαθείς πόλεις όπως Αθήνα, Σπάρτη, Λάρισα, Αγρίνιο, Άργος κ.α.

Επιπλέον, δε θα λήψουν τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά κυρίως της βόρειας Ελλάδας, αλλά και νοτιότερα την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο.

 Το βράδυ η θερμοκρασία δε θα είναι τόσο υψηλή καθώς θα πέφτει και κάτω από 20 βαθμούς. Οι άνεμοι δε θα είναι ενισχυμένοι κι έτσι οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τοπικά υψηλές συγκεντρώσεις ρύπων και υδρατμών.

Η ζέστη θα είναι αφόρητη, καθώς ο οργανισμός μας δεν έχει συνηθίσει ακόμα σε αυτές τις συνθήκες. Τι να πουν και οι Ρώσοι...που έχουν κάυσωνα..με 29 βαθμούς σαν εμάς!

Δείτε παρακάτω χάρτες βροχής, χιονιού, θερμοκρασίας, ανέμων κ.α πολλά.

Πρόκειται για μοντέλα πρόγνωσης της ομάδας πρόγνωσης καιρού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κλικάρετε παρακάτω για το μοντέλο SKIRON:


Για πιο υψηλή ανάλυση κλικάρετε παρακάτω για το μοντέλο RAMS:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *