Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Το Γεράκι... πετάει στις Βρυξέλλες", από το κανάλι της Βουλής!

Την Κυριακή 13/5 στις 3.00 μμ στο κανάλι της Βουλής , στην εκπομπή "Κάρτα Μέλους" με τη Ματρώνη Δικαιάκου , φιλοξενείται η (γερακίτισσα) Ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου και η ομάδα του Γυμνασίου Γερακίου που επισκέφθηκε το Ευρωκοινοβούλιο και τις Βρυξέλλες. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο στούντιο του ευρωκοινοβουλίου, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Κάρτα Μέλους


Αρχισυνταξία -Δημοσιογραφική επιμέλεια – Παρουσίαση: Ματρώνη Δικαιάκου


Κάθε Κυριακή στις 15:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 22.10
Διάρκεια: 60΄

Εβδομαδιαία εκπομπή με θέμα που αφορά στη ζωή μας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επιλέγοντας ένα όνομα «υπαινικτικό», η εκπομπή αυτή που επί περίπου 4 χρόνια ήδη ασχολείται με τη ζωή μας στην Ευρώπη, αποσκοπεί στο να κάνει εκ νέου τις συστάσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τρόπο ζωντανό και επικοινωνιακό, φιλοδοξεί να διαφοροποιηθεί από τα μέχρι σήμερα πρότυπα.
Σε πρώτους ρόλους οι Έλληνες ευρωβουλευτές, οι γνώστες των εκάστοτε θεμάτων, οι Έλληνες πολίτες, αλλά και το ίδιο το Κοινοβούλιο μέσα από σημαντικές συνεδριάσεις, ή άλλες θεσμικές του διαδικασίες που η «Κάρτα» μεταδίδει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα.
Εντός έδρας, αλλά και στις δύο έδρες του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες η "Κάρτα" σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

Το 2008 η εκπομπή τιμήθηκε με τον έπαινο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

Επικοινωνία: kartamelous@parliament.gr
 
 Αύριο στις 15:00 στη ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, απο την εκπομπή "ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ". Επανάληψη Δευτέρα βράδυ. Η τηλεόραση της Βουλής είναι ένα απο τα ψηφιακά κανάλια που μπορούν να δουν όσοι λαμβάνουν και τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Υπάρχει και στη NOVA, αλλά και μέσω διαδικτύου στο www.hellenicparliament.gr πηγαίνοντας στο εικονίδια BΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *