Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ετοιμάστε σορτσάκια και κοντομάνικα...

Επισκεφθείτε το site μας: Stairway.gr
και για τον καιρό: GIOMET

ΓΕΡΑΚΙ

Αρκετή ζέστη θα έρθει τη νέα εβδομάδα στο Γεράκι ειδικά από Τετάρτη, με παράλληλη μεταφορά σκόνης και μικρή πιθανότητα για μπόρα τη Δευτέρα, την Τετάρτη και τη Μ. Δευτέρα. Μέχρι την Κυριακή των Βαΐων η θερμοκρασία θα φθάσει τους 27-28 βαθμούς! Από Μ. Δευτέρα όμως, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΓΕΝΙΚΑ

Κατεβάστε από τη ντουλάπα τα κοντομάνικα και τα σορτσάκια. Παρόλο που τη Δευτέρα θα έχουμε θερμοκρασίες κάτω από 20 βαθμούς και πιθανότητα για μπόρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, από την Τρίτη βαθμιαία θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα πλησιάσουν τη χώρα μας.

 Έτσι, από Τρίτη έως τουλάχιστον την Κυριακή των Βαΐων η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα φθάσει τους 28-29 βαθμούς τοπικά κυρίως στη νότια Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η κατάσταση του καιρού θα ευνοήσει μεταφορά αερίων μαζών με σκόνη, γεγονός που δεν αρέσει σε κανέναν αφού θα επιβαρυνθεί η ατμόσφαιρα.

Πάντως από Μ. Δευτέρα φαίνεται να έρχεται ανάσα δροσιάς ξανά με κανονικές θερμοκρασίες ολόκληρη τη Μ. Εβδομάδα. Τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά αναμένουμε κυρίως τη Δευτέρα, την Τετάρτη και τη Μ. Δευτέρα. Μάλιστα την Τετάρτη θα εντοπίζονται σε αρκετές περιοχές της χώρας μας και θα είναι λασποβροχές.

Δείτε παρακάτω χάρτες βροχής, χιονιού, θερμοκρασίας, ανέμων κ.α πολλά.

Πρόκειται για μοντέλα πρόγνωσης της ομάδας πρόγνωσης καιρού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κλικάρετε παρακάτω για το μοντέλο SKIRON:


Για πιο υψηλή ανάλυση κλικάρετε παρακάτω για το μοντέλο RAMS:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *