Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Ποιος θα είναι τελικά ο νέος δήμαρχος Ευρώτα;
Με μεγάλη αγωνία αναμένονταν απόψε τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων που πλειοψήφισαν την περασμένη Κυριακή 7 Νοεμβρίου: Του Ιωάννη Γρυπιώτη (νυν δημάρχου Σκάλας), ο οποίος είχε συγκεντρώσει 5।984 ψήφους (48,40%) και του Φιλίππου Πήλιουρα (νυν δημάρχου Γερονθρών) με 5।189 ψήφους (41,97%)। Πηγή:
Υπουργείο Εσωτερικών

Την δεύτερη Κυριακή, όμως, η μάχη διεξήχθη στήθος με στήθος। Τα αποτελέσματα μεταδίδονταν τμηματικά απο το τηλεοπτικό κανάλι ΕΛΛΑΔΑ TV και από τον ιστότοπο apela।gr। Όταν ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση, από λάθος πιθανότατα, μεταδόθηκε ότι ο συνδυασμός του κου Πήλιουρα είναι νικητής, με διαφορά μόλις 6 ψήφων! Πολλοί κάτοικοι του Γερακίου και των Γερονθρών γενικότερα, συγκεντρώθηκαν ενθουσιασμένοι στην κεντρική πλατεία του Γερακίου, έξω από το δημαρχείο, να πανηγυρίσουν και να συγχαρούν το δήμαρχο, και μαζί να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή!

Στη συνέχεια, μετά από μιάμιση ώρα περίπου, και καθώς ο Δήμαρχος, μαζί με τον κόσμο κατευθυνόταν προς τις υπόλοιπες περιφέρειες (Βλαχιώτη και Σκάλα), ήρθε η ανατροπή! Μεταδόθηκε ότι νικητής είναι ο συνδυασμός του κου Γρυπιώτη, με διαφορά 11 ψήφων. Και οι πανηγυρισμοί μεταφέρθηκαν στην άλλη παράταξη।

Ευχή όλων είναι, ο νέος δήμος Ευρώτα, παρά την ανομοιογένειά του, με τον νέο, άξιο Δήμαρχο και το νέο, επίσης άξιο Δημοτικό Συμβούλιο, να είναι ενωμένος, δυνατός και παραγωγικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *