Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Μαθήματα Κιθάρας



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ

Γνωστοποιούμε στους μαθητές αλλά και στο φιλόμουσο κοινό του Γερακίου και των περιχώρων,  ότι από τα μέσα Οκτωβρίου, και για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο καταξιωμένος κιθαρίστας Χαράλαμπος Γούλας θα παραδίδει μαθήματα κιθάρας στο Γεράκι.
Εγγραφές έως 10 Οκτωβρίου 2019. (Πληροφορίες στα μέλη του Δ.Σ.)

Σημείωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες που είχε με τον κ. Γούλα (Γιορτή Μετανάστη, Εκδήλωση στο Αλώνι), θεωρεί εξαιρετική τιμή να συνεργάζεται με έναν τόσο σημαντικό δάσκαλο και καλλιτέχνη, γι΄αυτό και τον προτείνει ανεπιφύλακτα. Παραθέτουμε σύντομο βιογραφικό σημείωμα του κ. Γούλα:

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  Γ.  ΓΟΥΛΑΣ
   Γεννήθηκε στην Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας. Σπούδασε κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο, στην τάξη του Β. Μπουντούνη με τον οποίο πήρε Δίπλωμα – Άριστα παμψηφεί. Έχει συμμετάσχει ως εκτελεστής σε  σεμινάριο  Master-class” με τον Oscar Ghilia. Εργάζεται ως σολίστ με την ορχήστρα “Οι κιθαριστές”. Μαζί τους έχει ηχογραφήσει για την ΕΡΑ-2 και το 3ο Πρόγραμμα.
   Έχει λάβει μέρος σε διεθνή φεστιβάλ κιθάρας (Πάτρας, Ιωαννίνων, Κωνσταντινούπολης κ.α.) και έχει εμφανιστεί σε δεκάδες συναυλίες σε σημαντικούς θεσμούς και χώρους (Λυκαβηττός, Λυρική Σκηνή, Μέγαρο Μουσικής, Ηρώδειο – Φεστιβάλ Αθηνών - Φεστιβάλ Ναυπλίου κ.α.) έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς μουσικούς (Σαβίνα Γιαννάτου, Νένα Βενετσάνου,Λάκη Χαλκιά,Μαρία Φαραντούρη κ.α.).
   Συμμετείχε ως μέλος του “ΤΡΙΟ” δίνοντας αρκετές συναυλίες όπως σειρά εμφανίσεων στη μουσική σκηνή Half Note,  
   Ασχολείται με διασκευές για κιθάρα και σύνολα οργάνων με κιθάρα, πάνω σε έργα διαφόρων συνθετών και με σύνθεση έργων για κιθάρα, όπου έργα του : α) έχουν παρουσιαστεί σε Πανελλήνια και Διεθνή Φεστιβάλ και Σεμινάρια Κιθάρας όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στο Koblentz της Γερμανίας με τον Hupert Kappel και β) έχουν επιλεγεί ως Έργα Ελλήνων συνθετών σε προγράμματα πτυχίων νέων Ελλήνων κιθαριστών.

Διαμένει στο Γύθειο Λακωνίας.

Ο Χαράλαμπος Γούλας, με τους μαθητές του, στη Γιορτή του Μετανάστη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *