Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Θερμές Ευχαριστίες του Συλλόγου μας στον Ομογενή μας Θανάση Μαρουδά



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών εκφράζει δημόσια τις βαθύτατες ευχαριστίες του στον Γερακίτη Θανάση (Τομ) Μαρουδά, κάτοικο Αμερικής, ο οποίος μετά από ενέργειες συγκέντρωσε και κατέθεσε το ποσό 1105 ευρώ, υπέρ της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας. Ο κύριος Θανάσης Μαρουδάς σε ταξίδι του στο Γεράκι πέρυσι το καλοκαίρι, επισκέφτηκε τη Βιβλιοθήκη μας μαζί με τους εδώ συγγενείς του,  κ. Στέλιο Μαρουδά και κα Χρυσούλα Μαρουδά – Σταματοπούλου, στους οποίους εξέφρασε την επιθυμία του να συμβάλει οικονομικά, ώστε απρόσκοπτα να συνεχίσει την πλούσια δράση της.   Στη συνέχεια, ο  πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών, κ. Παναγιώτης Αγγελέτος, ήρθε σε επικοινωνία με τον δωρητή και μετά από συντονισμένες ενέργειες το εν λόγω ποσό κατατέθηκε στην τράπεζα Πειραιώς, στις 11 Ιουλίου 2019.

Τα μέλη του (νέου) Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας δεσμεύονται ότι θα συναντήσουν τον κ. Μαρουδά στο σύντομο ταξίδι του εφέτος το καλοκαίρι στο Γεράκι, ώστε, διά ζώσης, να του απευθύνουν τις ευχαριστίες τους. Δεσμεύονται, επίσης, ότι τα κατατεθειμένα χρήματα θα τύχουν της απολύτως διαφανούς διαχείρισης, με τη συνακόλουθη αποστολή όλων των αποδεικτικών στοιχείων στον δωρητή. Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του και στα εδώ μέλη της οικογένειας Μαρουδά διότι με τα λόγια τους ενίσχυσαν την εμπιστοσύνη του συγγενή τους ότι τα χρήματα «θα πιάσουν τόπο». 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών
Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Σόβολος

Μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου, μαζί με τον Τομ Μαρουδά ( 2ος από δεξιά) , και άλλους Γερακίτες, στην πλατεία του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *