Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Προσφέρουμε βιβλία λογοτεχνίας για τη Βιβλιοθήκη μας

Καθώς οι εργασίες στη Βιβλιοθήκη (στο Ρέλλειο) προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς, τόσο στον τομέα της επίπλωσης και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όσο και σε αυτόν της καταγραφής, καταχώρησης και ταξινόμησης βιβλίων από ομάδες εθελοντών - έργο που έχει αναλάβει ο Σύλλογός μας τα τελευταία 3 χρόνια σαν πρώτη προτεραιότητα, η λειτουργία της είναι πια θέμα ημερών! Ο  κόσμος του Γερακίου έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και ειδικά οι "βιβλιόφιλοι"  περιμένουν με ανυπομονησία τη λειτουργία της. Επίσης, είναι μεγάλο το ενδιαφέρον για προσφορές και δωρεές βιβλίων. Καθώς ο χώρος είναι λίγο περιορισμένος, η Βιβλιοθήκη θα δεχτεί αρχικά δωρεές από βιβλία λογοτεχνίας. (Ήδη έχουν γίνει παραγγελίες και έχουμε προμηθευτεί βιβλία από κατηγορίες όπως¨κυνήγι, μαγειρική και ζαχαροπλαστική κ.ά, αλλά η λογοτεχνία είναι ιδιαίτερα ευρύς τομέας)
.Ας πάμε λοιπόν από ένα από τα βιβλία λογοτεχνίας που έχουμε διαβάσει και έχουμε στο σπίτι μας, ώστε να διαβαστεί και από άλλους, και ταυτόχρονα να εμπλουτιστεί και ανανεωθεί το υλικό της Βιβλιοθήκης (που περιέχει βιβλία από το 1807!).
Αρκεί να γράψουμε με μολύβι το όνομά μας στην 1η σελίδα ώστε να καταχωρηθεί στο βιβλίο εισαγωγής.
Οι ομάδες εργασίας δουλεύουν πρωινές και απογευματινές ώρες. Συγκεκριμένα για ττις προσεχείς ημέρες η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή : Την Παρασκευή το απόγευμα 6 - 8 μμ και το Σάββατο το πρωί στις 10 - 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *