Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Γερακίου προς τη Δ/ντρια ΔΔΕ Λακωνίας

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
Γυμνασίου ΓερακίουΓεράκι 5/9/2011


ΠΡΟΣ
Προϊσταμένη Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας
κ. Αικατερίνη Χριστοπούλου


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Περιφερειακή Εκπαίδευση Πελ/σουΣύμφωνα με την κοινή απόφαση των Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λακωνίας με αρ. πρωτ: Φ19.1/2945/10-6-2011 στο Γυμνάσιο Γερακίου ανήκουν τα Δημοτικά Σχολεία :Αγίων Αναργύρων,Γερακίου ,Βρονταμά, Καλλιθέας και Αγίου Δημητρίου Νιάτων .
Πιστεύουμε ότι ο σκοπός αυτής της απόφασης είναι να υπάρχει σύμμετρη κατανομή των αποφοίτων των Δημοτικών Σχολείων στα Γυμνάσια και περαιτέρω των αποφοίτων των Γυμνασίων στα Ενιαία Λύκεια του Νομού ,γι΄αυτό το λόγο απευθυνόμαστε σε εσάς προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι τα προηγούμενα έτη είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο παιδιά από τη γειτονική τοπική κοινότητα Βρονταμά να μετεγγράφονται στο Γυμνάσιο Σκάλας με εικονικές βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας είτε από την Σκάλα είτε από γειτονικά χωριά που ανήκαν χωροταξικά στο Γυμνάσιο Σκάλας.
Παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας για την φετινή χρονιά ένα τέτοιο ενδεχόμενο και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο να επέμβετε δυναμικά εξετάζοντας πολύ προσεκτικά τις μετεγγραφές προκειμένου να διασφαλίσουμε την διατήρηση της δυναμικότητας του σχολείου μας..
Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο οι γονείς από την γειτονική τοπική κοινότητα που έχουν παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α΄Γυμνασίου Γερακίου να μετακομίζουν ομαδικά στην Σκάλα προκειμένου να μετεγγραφούν στο Γυμνάσιο Σκάλας .
Παραθέτοντας τα ανωτέρω περιμένουμε ενέργειές σας εφόσον και εάν χρειαστεί. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πιστεύοντας πως θα δράσετε όπως πάντα για το καλό του σχολείου μας.Για το Σύλλογο
Η ΠρόεδροςΕυγενία Λάμπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

" ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ " ΕΤ 3 - ΓΕΡΑΚΙ 2011

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Γιορτή Μετανάστη-Κάστρεια 2011

Γιορτή Μετανάστη 2010

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *