Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Κυκλοφόρησε η "Ιστορία και... ιστορίες της Κεντρικής Πλατείας Γερακίου"



Οι καιροί δύσκολοι, αλλά με πολλές ευκαιρίες για διάβασμα!
Κυκλοφόρησε  το πρώτο βιβλίο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΑ και… ιστορίες της Κεντρικής Πλατείας Γερακίου(1790 - 1990)», Εκδόσεις ΙΔΙΟΜΟΡΦή, Σπάρτη 2020.
Πρόκειται για καλαίσθητο συλλογικό έργο, 93ών σελίδων, που περιλαμβάνει κείμενα, συνεντεύξεις και ομιλίες, όπως εκφωνήθηκαν στην τιμητική εκδήλωση της 21ης Δεκεμβρίου 2019, στο χώρο του "Μεγάλου Καφενείου" Γερακίου.
Συγγραφείς (αλφαβητικά): Ελένη Αγγελέτου, Αθανάσιος Κουτσοβίτης, Ευγενία Λάμπρου – Βουρβουριώτη, Σαράντος Λυμπέρης, Γεώργιος Μαρουδάς, Δημήτρης Πήλιουρας, Ανθή Σαράντη, Μιχάλης Σόβολος, Κώστας Τσεμπελής. Συντονισμός: Ευαγγελία Κοντογεώργου.
Η έκδοση δεν θα συντελούνταν χωρίς την οικονομική βοήθεια που δέχτηκε να την επωμιστεί η Εταιρεία «Δρούσιας Α.Ε.Β.Ε.». Στο πρόσωπο του προέδρου της και μέλους του συλλόγου μας, Παναγιώτη Δρούσια, εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες.
Για τους φίλους εκτός Γερακίου που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το βιβλίο, ενημερώνουμε ότι μπορεί να τους αποσταλεί με το ταχυδρομείο. Για τους φίλους εντός Γερακίου, κατόπιν συνεννόησης. Και στις δυο περιπτώσεις επικοινωνήστε με τα μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου  ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. politistikosgeron@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *