Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ...!!!!Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ

Στο Γεράκι βρέθηκε στις 18 Οκτωβρίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία, για τα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ του καινούριου της τραγουδιού , με τίτλο "Πατρίδα". Γεγονός που δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι τυχαίος ούτε ο τίτλος ούτε οι στίχοι του τραγουδιού, καθώς η στιχουργός και  "ηθικός αυτουργός" αυτής της επίσκεψης είναι η συμπατριώτισσά μας Ευανθία Μάγνη. Η Ευανθία αφιερώνει το τραγούδι αυτό στην πατρίδα της, και έτσι θεώρησε ότι καταλληλότερος χώρος για την οπτικοποίηση του τραγουδιού, δεν ήταν άλλος από την ιδιαίτερη πατρίδα της ίδιας, το Γεράκι.
"Κι όσοι θαρρούν πως σε πονούν
πατρίδα αγαπημένη
το βράχο όσο κι αν χτυπούν
για πάντα βράχος μένει

Κι αν το αμπέλι μαραθεί
κι αν η ελιά λυγίσει
μόνη θα ξαναγεννηθεί
στον κόσμο να ανθίσει"...
μας λέει η Ευανθία, μέσω της υπέροχης κι αγαπημένης φωνής της Γλυκερίας...!
Το βίντεο-κλιπ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ το τραγούδι , μουσικής των: Φράνκι Λούβαρη και Μελίνα Μακρή, περιέχεται στο άλμπουμ "Ακολούθησα ένα αστερι" από τη SpiderMusic.

Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορους χώρους : Στην  κεντρική πλατεία, στα σοκάκια, σε παραδοσιακά σπίτια (οικία Διαμαντή Κανέλλη), και έξω στη φύση και στους βυζαντινούς ναούς. Επίσης έγιναν γυρίσματα με drones.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί την Ευανθία για αυτή την πρωτοβουλία της που προβάλλει κι αναδεικνύει τον τόπο μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

" ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ " ΕΤ 3 - ΓΕΡΑΚΙ 2011

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Γιορτή Μετανάστη-Κάστρεια 2011

Γιορτή Μετανάστη 2010

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *