Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015


1Ο ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ

 

Τι είναι το “κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού”

Το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, ξεκίνησε από το καρναβάλι της Πάτρας το 1966. Σήμερα διεξάγεται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και σε ορισμένες απ’ αυτές αποτελεί τον κορμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Ημέρα διεξαγωγής του κυνηγιού

το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και ώρα 10:00 π.μ., από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

 Εκεί θα δοθεί στους αρχηγούς των ομάδων ο πρώτος γρίφος. Στη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να επιλυθούν συνολικά 14 γρίφοι που θα σας οδηγήσουν στον τελευταίο και τυχερό 15ο γρίφο. Ο κάθε γρίφος θα σας οδηγεί σε κάποιο σημείο του χωριού, όπου και θα βρίσκετε τον επόμενο γρίφο. Όλοι οι γρίφοι οδηγούν σε δημόσιους χώρους και δεν υπάρχει λόγος να περάσουν οι ομάδες μέσα από ιδιωτικές περιουσίες.

 Σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι ανοιχτό το Δημαρχείο με ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για βοήθεια.

 

Όροι συμμετοχής

Συγκροτήστε την δική σας  ομάδα  (τουλάχιστον 5 άτομα) και ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδη αγώνα. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε σημείο και να βοηθούν για την επίλυση των γρίφων. Χρησιμότατο το μέσο μεταφοράς της ομάδας που μπορεί να είναι από πατίνι μέχρι liar jet!!!

Όσοι επιθυμούν, από 13 έως 113 ετών, μπορούν να πάρουν μέρος στο πρώτο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για μεγάλους.

 Κάθε ομάδα διαλέγει ένα όνομα ή τίτλο που θα τη χαρακτηρίζει και θα ορίσει έναν αρχηγό και έναν υπαρχηγό, που θα πρέπει να είναι ενήλικες. Επίσης καλό θα είναι να υπάρχει ένα θέμα γύρω από το οποίο θα είναι “ντυμένα” τα μέλη της ομάδας.

Οι δραστηριότητες του παιχνιδιού, περιλαμβάνουν γρίφους και ασκήσεις  περιήγησης μέσα από κρυμμένα ενδεικτικά στοιχεία διασκορπισμένα σε ολόκληρο το χωριό.

Τα γεωγραφικά όρια του παιχνιδιού είναι από την εκκλησία του Άγιου Ιωάννη μέχρι το Δημοτικό σχολείο και το κοιμητήριο του χωριού.

Οι μετακινήσεις που γίνονται από τις ομάδες στα όρια του  παιχνιδιού πραγματοποιούνται με δική τους επιλογή και δική τους ευθύνη. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας πρέπει να τηρείται κατά γράμμα και εφόσον διαπιστωθεί κάποια παρατυπία από κάποιο παίχτη, μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αποβολή της αντίστοιχης ομάδος. Οι οδηγοί δίτροχων είναι επιβεβλημένο να φορούν κράνος αλλιώς αποκλείονται.

Οι ομάδες που  θα καταστρέψουν οποιοδήποτε στοιχείο για να εμποδίσουν τις υπόλοιπες ομάδες να συνεχίσουν το παιχνίδι, αποκλείονται αμέσως.

Οι αρχηγοί των ομάδων θα υπογράψουν την αίτηση συμμετοχής στο παιχνίδι το πρωί του Σαββάτου, πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο αρχηγείου του Καρναβαλιού (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ).

 

 

 

Έπαθλο


1η Ομάδα :   100 ευρώ (λεφτά με το τσουβάλι), και δυνατότητα διοργάνωσης, εφόσον επιθυμεί του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού του χρόνου.

Η βράβευση θα γίνει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου μετά το Καρναβάλι.

 

Οργανωτική Επιτροπή Κυνηγιού: Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών

 

ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

" ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ " ΕΤ 3 - ΓΕΡΑΚΙ 2011

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Γιορτή Μετανάστη-Κάστρεια 2011

Γιορτή Μετανάστη 2010

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *