Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

TΟ ¨ΚΑΣΤΡΟ¨ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Κούρλας με την σύζυγο του, ο προπονητής κ. Νείλος Καρράς, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Σακελαρίου της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΚΑΣΤΡΟ» Γερακίου και ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος επισκεφτήκαμε το Άσυλο Ανιάτων της Μητροπόλεώς μας στην Μαγούλα όπου προσφέραμε τρόφιμα και λάδι που είχαν συγκεντρωθεί κατά την διάρκεια των ημερών των Χριστουγέννων.
   Εκκλησιασθήκαμε και μετά ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Ιδρύματος από τον υπεύθυνο ιερέα π. Ιωάννη Πορφύρη όπου θαυμάσαμε τα έργα που έχουν φτιάξει οι τρόφιμοι και τα έχουν εκθέσει σε αίθουσες του ασύλου όπως και τα πολλά μετάλλια που έχουν κερδίσει σε αγώνες ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Η αλήθεια είναι πως δεν νιώσαμε ότι βρισκόμασταν σε κάποιο ίδρυμα αλλά σε μια οικογένεια με μια πολλή-πολλή μεγάλη αγκαλιά.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο όπως και τους πολύτιμους συνεργάτες του για το θεάρεστο έργο που προσφέρουν σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Αποχωρώντας συγκινημένοι από τις εγκαταστάσεις του ασύλου υποσχεθήκαμε πολύ σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί μετά από αυτή την επίσκεψή μας νιώσαμε καλύτεροι άνθρωποι.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς μας που στήριξαν την προσπάθεια μας αλλά ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων του ¨ΚΑΣΤΡΟΥ» Γερακίου γιατί ήταν δική τους  η ιδέα για την συγκέντρωση των τροφίμων. Τέτοιες κινήσεις στις δύσκολες εποχές που ζούμε δίνουν ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.
Χρήστος Μπαλαμπάνος
Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

" ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ " ΕΤ 3 - ΓΕΡΑΚΙ 2011

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Γιορτή Μετανάστη-Κάστρεια 2011

Γιορτή Μετανάστη 2010

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *