Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΓΕΡΑΚΙ 2011

Και αυτό το καλοκαίρι, αναμένεται να είναι θερμό πολιτιστικά στο Γεράκι! Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, που, όπως είναι καθιερωμένο εδώ και πολλά χρόνια γίνεται στην πλατεία της Επάνω Βρύσης, στις 26 Ιουλίου, με λαϊκή- παραδοσιακή ορχήστρα (την "Παλίρροια" φέτος")!
Στις 28 Ιουλίου, θα γίνει προβολή βίντεο στην κεντρική πλατεία, παράλληλα με συναυλία λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, από το μουσικό συγκρότημα "Διαπασών".
Η Ημέρα του Μετανάστη θα γιορταστεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου, όπως έχει καθιερωθεί, με εσπερινό μετ΄αρτοκλασίας στον κεντρικό Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, προσφορά γλυκών και εδεσμάτων, και στη συνέχεια με παραδοσιακούς χορούς από τοπικά συγκροτήματα στην κεντρική πλατεία.
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν: αλογοδρομίες, θεατρικά και αφηγήσεις, εκθέσεις, προβολές...!
Τα παραπάνω, σκοπό έχουν, τόσο την ανάδειξη του ιστορικού τόπου μας, όσο και την καλλιέργεια της τοπικής μας κουλτούρας, μαζί με την ψυχαγωγία, την κοινωνικοποίηση, τη σύσφιξη των δεσμών, μεταξύ της μικρής μας, αλλά και της ευρύτερης, κοινωνίας.
Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος ζητά τη συνεργασία και τη στήριξη του Δήμου, και των τοπικών φορέων. Πιστεύουμε ότι έχει αυτή τη στήριξη, στο βαθμό του δυνατού.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *