Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο νέος δικτυακός τόπος του ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού)

Το Γεράκι στο my-Greece
Φτιάξε την Ελλάδα με τα δικά σου χρώματα και φώτισέ τη με τη δική σου εμπειρία!
Το my-greece.gr είναι η δική σου Ελλάδα. Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου, η Ελλάδα όπως είναι αποτυπωμένη στην καρδιά και στην ψυχή του κάθε Έλληνα.
Είναι η καινούρια μας διαδικτυακή καμπάνια στην οποία δημιουργός και πρωταγωνιστής μπορείς να είσαι εσύ! Μπες στο my-greece.gr και ανέβασε αγαπημένες φωτογραφίες και video από το δικό σου αξέχαστο ταξίδι στη χώρα μας. Άφησε το αποτύπωμά σου στο χάρτη της Ελλάδας και δείξε σε όλο τον κόσμο ότι «ζούμε στην πιο φωτεινή και ανθρώπινη χώρα του κόσμου»!
Ανεβάζοντας και εσύ το υλικό σου στο my-greece.gr, συμμετέχεις στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε για να αναδείξουμε και να προβάλλουμε όλα εκείνα τα μέρη και τα τοπία, τον πολιτισμό, τις συνήθειες και τις αξίες που καθιστούν την Ελλάδα μοναδική. Άλλωστε, ποιος γνωρίζει τη χώρα μας καλύτερα από εμάς;
Μόνο εμείς μπορούμε να προωθήσουμε με τον πιο αληθινό τρόπο την πατρίδα μας, να καλέσουμε όλο τον κόσμο να ζήσει τη δική μας ομορφιά και μέσα από τις δικές μας ελληνικές αξίες να φτιάξει τη δική του εμπειρία. Τη δική του ιστορία στην Ελλάδα.


Ας διαφημίσουμε και εμείς τις ομορφιές των χωριών μας.......
Σταματόπουλος Θανάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *