Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου θα πραγματοποιήσει δύο νέα επιμορφωτικά προγράμματα από αρχές Σεπτεμβρίου:

  1. Αγγλική εμπορική ορολογία, διάρκειας 32 ωρών
  2. Σύγχρονος εξοπλισμός και εσωτερική διακόσμηση εμπορικών επιχειρήσεων, διάρκειας 24 ωρών

Στα προγράμματα αυτά μπορούν να συμμετέχουν μέλη του συλλόγου και μη. Πληροφορίες - εγγραφές στον κ. Xρήστο Μπαλαμπάνο, τηλ. 27310 71278

Ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος πραγματοποιεί κάθε χρόνο παρόμοια επιμορφωτικά προγράμματα. Ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα αριθμεί 65 μέλη. Το σημερινό ΔΣ απαρτίζεται από τους: Χρήστο Μπαλαμπάνο (πρόεδρο), Βασιλική Τσολομίτη (γραμματέα), Κωνσταντίνο Λάτση (ταμία), Νεκτάριο Γεωργαντώνη και Αναστάσιο Κούρλα (μέλη).
Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Ο.Ε.Σ.Π) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.).Αντιπρόσωπος του Συλλόγου στα δύο αυτά εμποροεπαγγελματικά όργανα είναι η κα Πολυξένη Αγγελέτου.
Πρόκειται για έναν από τους πλέον δραστήριους συλλόγους στο Γεράκι και στην περιοχή γενικότερα, καθώς ασχολείται, εκτός από τα θέματα των εμπόρων και επαγγελματιών, με τοπικά και κοινωνικά ζητήματα. Τέτοια είναι: πραγματοποίηση αιμοδοσίας (२ φορές ετησίως), οργάνωση ομιλιών, δημοσίων συζητήσεων και σεμιναρίων, πραγματοποίηση επισκέψεων.
Συγκεκριμένα, στις २२ Ιουλίου, το ΔΣ και μέλη του Συλλόγου, επισκέφθηκαν για 2η φορά φέτος, το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης, όπου με το νεανικό μουσικό συγκρότημα "Διαπασών", διασκέδασαν και πρόσφεραν ευχάριστη συντροφιά στους τροφίμους.
Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη αυτή, και από παλαιότερο επιμορφωτικό πρόγραμμα. Η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με πληροφορίες και φωτογραφίες, σχετικά με τις δραστηριότητές του είναι: http://www.geronthrai.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πόλη των Γερονθρών - ΕΤ3

"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"- Γυμνάσιο Γερακίου

Γεράκι......

Λακωνία... ένα ζωντανό μουσείο

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *